A Windows 8.1 legújabb 'frissítése' szétkurjantotta a laptopom. Mit tehetnék?
Pár hónapos Toshiba Satellite C55-A-1H9. Windows 8.1 rendszer. Tegnap bekapcsolom, erre - ha jól emlékszem - azonnal újraindult, hogy márpedig ő frissít (a Windows 8.1 obligát módon frissít, ha akarod, ha nem). Nem ez volt az első, így hát vártam. Jó sokáig frissített. Ennek következtében már be sem tudok lépni.
A boot képernyő után fekete képernyő fogad a fehér kurzorral. Néha látom a WLAN jelét is a bal alsó sarokban (tehát rossz helyen). Egyszer, amikor megnyomtam a repülős mód gyorsgombját, még jelezte is, hogy a WLAN kikapcsolódott.
Valaki óvodás szinten le tudná írni, mihez kezdjek? Amit tudok csinálni:
- belépni a Windows 8.1 boot menübe
- belépni a biosba
Csak a legvégső esetben szeretném a rendszerpartíciót visszaállítani...
Bekapcsolás után nyomogasd az F8 billentyűt és indítsd el csökkentett módba és csináld meg amit az oldalon írnak.
A frissítések obligátok. Mert máshogy nem megy ennél a szar rendszernél. Volt olyan, hogy nem állíthattam volna le, ha nem frissítek.
A teljes C partícióm odaveszett.
Milyen oprendszert ajánlotok váltásnak? Pl.: Ubuntu, Linux Mint, stb.
Fontos: - hadd ÉN döntsem el, mit szeretnék
- kis hardverigényű
- fusson a Sims 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!