Hogy tudom kinyitni azt, ahova be kell tenni a CD-t/DVD-t?
Figyelt kérdés
Egy Windows 8-as gépem van, nem rég vettem, 'Dell' márkájú, még nem sok mindent ismerek ezen a gépen. Régebbi gépemen a gépem oldalán lehetett kinyitni, de most sehol nem találom..
Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon-nagyon köszönöm!
2014. nov. 14. 12:44
1/7 Tengor válasza:
A meghajtón keress egy kis gombot!
2/7 A kérdező kommentje:
Már az egész gépemet átkutattam (:D) de sehol nem találok semmilyen gombot, a régi gépemen pedig volt..
2014. nov. 14. 12:49
3/7 Tengor válasza:
Sajátgépben a meghajtóra jobb gombbal katt és kiadás. Mi a gép pontos típusa?
4/7 A kérdező kommentje:
Én Amerikában vettem a gépet, csak át állítottam arra, hogy magyar billentyűzetem legyen,viszont angolul ír ki mindent a saját gépnél ,a meghajtónál ,meg mindent. És ott nincs olyan hogy kiadás ,meg ilyenek.:(
Öhm hogy értve hogy típusa? (amúgy köszönöm a válaszaidat!)
2014. nov. 14. 12:54
5/7 anonim válasza:
Sajátgép, bal gombbal két kattintás.
6/7 Tengor válasza:
Ha egybe vetted a gépet, tehát nem alkatrészenként raktad össze, akkor annak van egy típusa. Ha azt megmondod, akkor legalább már látjuk, hogy miről van szó.
A "Kiadás" azt hiszem "Eject" az angol kiadásokban.
7/7 anonim válasza:
Ha nem látod akkor nincs benne DVD meghajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!