Visszaveszik indoklás nélkül a mosógépet 3 napon belül?
Most hiába kötekszel, mondom, hogy vittünk már vissza.
Hogy az üzlet mit csinált vele, nem tudom.
Meg lehetne tenni egy bontatlan, használatlan termékkel, ha az üzletben jó fejek. De egy használt termék esetében, pláne ha mosógép, ez nem lehetséges.
Amikor én cseréltem ki egy hibátlan terméket másmilyenre, az az adott termék árának 15%-ába került.
De van egy ötletem: hívd fel az adott üzletet, ők fogják megmondani.
Nem találom a szabályt, de van itt egy párbeszéd, tehát nem csak én tudom így:
Ha nem hiszed el, akkor is vittünk már vissza terméket (nem mosógépet), és visszaadták az árát. Lehet, hogy csak szerencsénk volt, nem tudom.
Említettem, hogy vannak termékek, ahol jóindulattal, de visszacserélhetik. Ha veszel egy TV-t és nem tetszik, akkor visszateszed az eredeti csomagolásba, az állapota változatlan a vásárlás után is. De ha mosógépről van szó, amiben ugye víz is van, mosószer sem árt, és használat után koszos lesz a belseje, már más a helyzet. Azt már nem tudod gyári állapotba hozni soha többé.
Most csak képzeld el, hogy bemész a boltba és megveszel valamit, amiről otthon derül ki, hogy használt és tiszta kosz belül. Mit szólnál hozzá? Én biztosan söpörnék vissza a boltba, hogy adják vissza a pénzem. És ezt az eladó is tudja.
Mint írtam, próbálkozz. De hogy vissza is veszik -e az kétséges. Ha veszel egy autót, annak is azonnal lezuhan az ára, akkor is, ha csak 5 percet használtad. Ilyen a piac, az már használtnak minősül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!