Visszaveszik indoklás nélkül a mosógépet 3 napon belül?
Én pedig úgy tudom, hogy tényleg vissza kell venniük 3 napon belül, van erre valami szabályzat. A férjem több alkalommal vitt már vissza háztartási eszközt, mert amikor kipróbáltuk, nem tetszett. És mindig visszavették.
Én azt mondom, érdemes megpróbálni.
"hogy tényleg vissza kell venniük 3 napon belül, van erre valami szabályzat"
Mégis hogy gondolod? Te vennél olyan dolgot amit valaki már használt? Mi az hogy nem tetszett? A boltban meg kell nézni!
10:37
Tuti, hogy így van, mondom, hogy vittünk már vissza.
De ha ráérek, majd a neten kikeresem az erre vonatkozó szabályt.
Csak képzeld el: Veszel egy árut, hazaviszed, használod, aztán visszaviszed és visszakapod a pénzt. Így meg lehetne oldani, hogy hetente "veszel" egy mosógépet, és mosás után visszaviszed, és visszakéred a pénzt. Ingyen mosógép.
A valóság az, hogy amennyiben 3 nap alatt meghibásodik a készülék, akkor indoklás nélkül visszakapod a pénzt, ha akarod. Ha ez az idő letelik, akkor már max cserekészüléket kapsz, de általában szakszervizhez küldik javításra.
Tuti, hogy így van, mondom, hogy vittünk már vissza.
De ha ráérek, majd a neten kikeresem az erre vonatkozó szabályt"
Semilyen szabály nem kötelezheti az üzletet hogy használt készüléket visszavegyen! És a vásárló megvenne e olyant amit más használt már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!