Ha gyakran eszek rizst, érdemes rizsfőzőre beruházni?
Magamra szoktam főzni csak, de 2-3 adagnyit mindenképpen, hogy későbbre is maradjon az ebédből.
Mik a pozitívumai a rizsfőzőnek a lábosban való főzéshez képest? (valószínűleg ha vennék, akkor olcsóbb kategóriát vennék, de azért megbízható márkától, szóval ne a csúcstechnológiával rendelkezőt hasonlítsátok).
Előre is köszi a válaszokat.
Megj: Olyan nincs hogy "nem jobb mint a lábos", nem arról szól a kérdés, hogy jobb-e vagy nem, hanem hogy miben jobb és pratikusabb. A gyorsaság, praktikusság nálam fontos szempont a konyhában.
(a szájbarágós magyarázatért, bocsánat, csak ahogy látom elég sok ostoba, oda nem illő válasz van egyes kérdéseknél a sok szűklátókörű személyektől).
A mikróshoz: olajat nem tűrök a rizsemen semmilyen mennyiségben és formában.
Utolsó. Köszönöm. Valami ilyesmi választ szerettem volna hallani. Az tetszik, hogy lehet rá számítani és szinte megcsinál helyettem mindent.
A hely az viszont lehet hogy problémás mert a jövőben majd csak szobát fogok bérelni valószínűleg kis lakásban.
Bár még azt is el tudom képzelni hogy a saját szobámban tartom a rizsfőzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!