ERDÉLYI LAJOS kérdése:
Érdemes mosó szárítógépet venni?
Figyelt kérdés
És milyen márkájut?2015. febr. 1. 17:25
1/6 anonim válasza:
márkát nem tudom.
Problémásabb ruhadarboknál nagyon jó a szárítás, mint kabát
Más esetben csak a gyorsabb száradás, vaslást segíti
2/6 anonim válasza:
Ez egy nagyon hasznos kérdés,mivel mi is most szeretnénk párommal összeköltözni,és mi is egy mosó-szárító gépet szeretnénk venni. Sőt nekünk még húzósabb a kérdés,mivel mi be is akarjuk építeni a konyhába. Állítólag hogyha nem beépíthetőt veszünk azt is belehet építeni,csak helyet kell neki hagyni,bár a mai modern mosógépek nem rázkódnak annyira,mivel anyukáméknak 30 éves hajdú mosógépjük van,és az centrinél kb. 1 métert arrébb megy! Sétálni indul. :D De szerencsére a maiak nem ilyenek már. Egy biztos mi internetről rendeljük mivel ők nem tesznek rá annyi hasznot! Ha akarod üzibe linkelem az oldalt ,amit mi találtunk,és nagyon jó,szerintünk. Mert eleinte azon is gondolkodtunk,hogy használtat veszünk,viszont átgondolva ,hogy manapság mindent úgy gyártanak,hogy pár év múlva másikat kelljen venni,ezért jobb hogha nem egy 50%-osat vesztek.
3/6 anonim válasza:
Jahj és egyébként visszatérve a kérdésedhez,szerintem igen érdemes! Én másmilyet nem is szeretnék.
4/6 anonim válasza:
Üdv! Nekem először mosó-szárítógépem volt, de elromlott a szárító funkciója (nem lett volna érdemes megcsináltatni), így a Férjem vett egy hőszivattyús szárítógépet, ami ellen egyébként nagyon tiltakoztam, mert a MOSÓ-SZÁRíTÓGÉP NEM GYŐZÖTT MEG. A ruhák büdösek lettek benne, nem száritotta meg rendesen, nyers volt, ha meg egy szárítás után teregetni kell, ugyan mi értelme...? Nagyon forró levegővel száritott és ez bántotta a ruhákat. Csak akkor gyűrte össze nagyon, ha relatíve sok volt benne. Viszont az új szárítógéppel nagyon-nagyon elégedett vagyok, pedig engem nem egyszerű meggyőzni, mert nagyon rigolyás vagyok. :) Jó illatú és nagyon puha benne a ruha, még az olyan törölköző is, ami a nálunk nagyon kemény viztől már betonkemény volt, újra puha lett, nem gyűri össze egyáltalán, nem bántja a ruhákat, mert nem annyira meleg, mint a mosó-száritógép, egy száritás alkalmával 4 liter viz van a tartályában, ami ment eddig a levegőbe, küzdöttünk is a penésszel... Szóval a végkövetkeztetés részemről az, hogy mosó-száritógépet egyben nem érdemes venni, viszont egy külön száritógép aranyat ér. Ha részleteiben nézem a dolgot, keveset ruhát kell venni, mert ami előtte 2-3 napig lógott a száritón, az most egyből szekrényben van, ergo heti 2-3 napnyi ruhát nem kell megvenni, remélem ezt sikerült érthetően leirnom. A mosó-száritógép Samsung WD....(nem tudom a többit), már az Eco-bubble technikás, a hőszivattyús száritógép pedig Siemens WT46W564BY. Remélem segitettem.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2015. febr. 21. 20:27
6/6 anonim válasza:
A mosó-szárítógéppel elégedetlenkedő kommentelőnek írnám, hogy nekem is is Samsung mosó-szárítógépem van, én tudom is a típusát: Samsung WD0804W8W és nagyon szuper minden funkciója! Valami speciálisan az ő gépével nem stimmelhetett, ha minden úgy van, ahogy leírta. Szerintem nagyon nagy segítség 3 gyerek mellett - gyakorlatilag a mosógépből hajtogatni a ruhákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!