Milyen mosó-szárítógépet vegyek?
Mosógépet szeretnék venni, de nem igazán tudom milyet vegyek. Olyat szeretnék ami tud szárítani is. Tudom, olvastam már több helyen is, hogy nem igazán hatékony, ha mosógép-szárítógép egyben van, de nem tudom megoldani külön-külön, a mosógép is alig fér be. Szárításra ritkán használnám, leginkább csak télen. Ha egyszer majd elköltözünk, megoldom külön, de most egy 5 évre min. ez a helyzet fog fennállni.
Kinéztem egy gépet, Hotpoint ARMXXF 1690 viszont nem igazán találkoztam még ezzel a márkával.
Valakinek van tapasztalata a márkát illetően? Illetve ha tudtok ajánlani árban hasonló (110e), vagy olcsóbb, jobb gépet, örömmel fogadom.
Ez a Hotpoint márka nekem sem szimpatikus. Inkább Indesit mosó és szárítógépet vennék, az valahogy ismertebb márka.
Amúgy ha ritkán kell szárítási funkció, szóval csak télen és esetleg csak 1-2 vastagabb pulcsira, hogy elszáradjon, lehet, hogy ez is jó megoldás lenne: Electrolux Calima:
ez a hotpoint-ariston sem rossz márka nekem is ilyen van :
[link] 5 éves sokat használtam baja nincs neki én azért vettem ezt mert szerintem ez passzol be a fürdőbe meg a desgin miatt mert az egész lakásom ikeás és itt ügyelnem kellett a dolgokra nem tudom miért ez az ariston tetszett meg de a való világba is olyan volt amit linkeltél csak ott feketébe volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!