Milyen szárítógépet vegyek? Mit vegyek figyelembe? Mi a jó ár?
Azért én nem feltétlenül bíznám számítógépboltosokra... :)
Írd le, hogy mire szeretnéd főleg használni, és hogy mik az esetleges extra igényeid és segítek.
Játékra? Grafikára? Videóeditálásra? Sima netezésre? Fimnézésre? Legyen halk? Fogyasszon kevés áramot? Legyen jól tuningolható? Stb... :)
Lehet, hogy romlik a szemem, de én SZÁRÍTÓgépet olvasok!
Hasznosak voltak az eddigi válaszok?
Nekem Aristonom van, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Második válaszoló vagyok...
Tényleg szárítógép. :D
Elnézést, úgylátszik baj van a szemeimmel. :)
Alapból két változata létezik.
1) A légkivezetéses, (ez az olcsóbb), de ezt ki kell vezetni a szabadba egy megfelelő csövön keresztül, mivel a szárításnál keletkezett gőzt, valahova el kell vezetni, és az nem igazán kedvező ha abba a helyiségbe kerül, ahol a gép van.
2) A kondenzációs (hőcserélős) gépeknél, egy spec. rendszer gondoskodik a keletkezett gőz, lecsapatására, és van egy külön tartály ahol összegyűlik a gőzből kicsapodó víz, amit ki lehet üríteni. (Sajnos ez a drágább megoldás!)
Az meg hogy milyen márka legyen, a rá szánt összeg dönti el. (javaslat: Siemens, AEG, Bosch, semmi esetre sem egy un. ismeretlen nevű, márka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!