Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szendvics-gofri sütővel...

Szendvics-gofri sütővel tapasztalatk?

Figyelt kérdés

TEFAL SW605833 3in1 szendvics-grill-gofri sütő

vagy bármely egyéb sütővel, ami gofri és szendvics sütésére alkalmas cserélhető lapokkal rendelkezik. Valamint az érdekelne még, hogy a fent említett eszköz panini sütésére is alkalmas-e?

2015. febr. 5. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Milyen tapasztalatok érdekelnek? Bekapcsolod, berakod az alapanyagot, becsukod, megsüti.

Ami biztos, hogy még tojást is sütöttem ilyenben..Paninit is biztos lehet. Az is csak egy fajta " szendvics".

A kenyereket kívülről érdemes megvajazni, hogy összesüljenek és szép ropogósak és finomak legyenek.

Általában ezeknek a sütőknek először a rögzítő "füle" törik le, amivel összezárod. Hasznos, ha szendvicsnél vagy akárminél nem lenyomod és lezárod, hanem lassan lenyomod, amíg "összesüti" annyira, hogy már ne feszüljön a zár mikor bezárod. Ha kérdésed van tedd fel nyugodtan.

2015. febr. 5. 11:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! :) Neked TEFAL van? Mert az nekem eléggé drága lenne és gondolkodom, hogy egy olcsóbb árkategóriából választok és érdekelne hogy melyik az amelyik olcsóbb és megbízhatóbb is. Sok helyen olvastam, hogy egy adag gofri nagyon sokáig (20 percig) sül erről mi a tapasztalatod?
2015. febr. 5. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!