Indukciós vagy nem indukciós főzőlap?
Figyelt kérdés
Véleményeket kérek,hogy indukciós főzőlapot vegyünk,vagy a "hagyományos" főzőlapot mellet döntsünk!2015. febr. 2. 22:15
1/4 anonim válasza:
Indukciós gyorsabb és energiatakarékosabb, viszont nem használható bármilyen edénnyel. Én mindenképp indukciósat vennék.
2/4 A kérdező kommentje:
Saját tapasztalat valakinek esetleg?
2015. febr. 2. 22:27
3/4 anonim válasza:
Indukciós,ha az edény talpa mágnessel tapad!
4/4 anonim válasza:
Elönyök:
A lap csak akkor kezd el áramot fogyasztani, ha az edényt ráteszed.
A lap maga nem melegszik, csak a lábos.
Így nem ég oda semmi.
Sokkal gyorsabb, sokkal gazdaságosabb.
Hátránya: csak olyan lábost tudsz használni, ami indukciós lapra megfelel. Felejtsd el a jénai edényt, azt a kínban fogant megoldást, hogy a meleget egy erre a célra készített vaslap közvetíti a nem mágnesezhetlö edényednek. Vegyél íj lábosokat, dobd ki a nem mágnesezhetöeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!