Whirpool márkájú indukciós főzőlap és Zanussi sütő egymásra építhető-e? Mi a feltétele az egymásra építhetőségnek?
gondolom, egy beépíthető sütő tetejére akarsz applikálni egy indukciós főzőlapot.
a kettő nem zárja ki egymást, ezek úggy vannak komstruálva, hogy sem mágnesség, sem hő nem kavarhat be..
a mikrók sem vészesek kívül, ezek sem, csak a lapon..
szerintem.
Szia!
Ha két külön készülékről van szó akkor mindkettőnek egymástól független a kezelése így egymástól függetlenül lehet/kell őket bekötni.Mindegy hogy különböző gyártmányok.
Ha szettben vásárolsz akkor azok rendszerint igénylik az összecsatlakoztatást mert a főzőlap kezelői a sütő előlapján találhatóak,így feltétel a kompatibilitás.
Szia Freedline!
Köszönöm a válaszod, hasznos volt.
Szettben akkor csak egy kezelőpanel van? Vagy a sütőn vagy lapon? Jól értettem? Számomra nem volt világos, hogy miért írják egyes készülékekhez, hogy szettben is kapható. Az árat értettem, hogy így olcsóbb csak nem tudtam, hogy mi más előnye van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!