Mosogatógépbe mennyi öblítőt szoktatok önteni? Hanyason áll az adabolási szabályozója?
Első mosogatásom, Indesit gép. 4esre van állítva gyárilag. Kaptam hozzá finish mintacsomagot, amiben 2kapszula és egy 70ml-es öblítő volt. Gondoltam kétszerben öntöm bele az öblítőt is, ha már kapyzulából is kettő van. De meg se látszott benne a fele. Megnéztem a lámpát, hiányt jelzett. Hozzáöntöttem a másik felét is, de még úgy is világított az öblítőhiány jelző. Végül így indítottam el a programot, mert a kapszula 3az1ben . Erre indítás után kialudt a lámpa.
Most akkor mégis mennyit kell beletölteni? Mert még ez a 70ml se látszott benne. Honnan tudom, h meddig van benne ha nem látok bele? Lehet kisebbre kellene állítanom az adagoló számát? (Vagy pont a nagyobb felé kell teketni, h kevesebb mejen bele?)
Az öblítőtartályt ha van rá mód, tele kell tölteni. Az adagolást a tapasztalat alapján kel beállítani. Ha Fehér foltosak az edények, akkor lejjebb kell venni.
(Egyébként mi sokat kísérleteztünk a mindenféle öblítőkkel, a legolcsóbbtól a legdrágábbig, de egyszerűen nem váltak be. Vagy kicsit vízköves maradt az edény, vagy öblítőfoltos. Én azóta 20%-os ecetet használok a gépben öblítő helyett, és nagyon szépek az üvegpoharak is. Nem akarlak az ecetre rábeszélni, csak nálunk egyszerűen az vált be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!