Beföttes üveget amin rajta van a matrica /papir/ lehet mosogatógépbe mosogatni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 1. 08:07
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Beleteszem forróvízbe, leáztatom. Ha marad az üvegen ragasztóanyag, nedvesen fémdörzsivel lekapom.
3/5 anonim válasza:
Lehet.
Ha nagyon igényes vagy, akkor leáztatod előtte, és akkor a gép már csak a ragasztómaradványt mossa le.
Én be szoktam rakni úgy ahogy van, szépen "lemosogatódik" a címke, mosás utáni kipakoláskor egyben ott lesz a címke a gép aljában - mehet a kukába (jobb esetben a papírszemétbe).
4/5 Nisku válasza:
Szerintem hosszú távon nem tesz jót a mosogatógépnek. Én is inkább leáztatom előtte.
5/5 Kálmix válasza:
Lehet, nem lesz semmi baja a gépnek. Pár alkalom után a papír teljesen leázik. Maximum a gép szűrőjében találkozol vele legközelebb kicsi, szottyos formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!