A mosogatógépbe milyen tisztító elemeket kell venni?
Figyelt kérdés
Most vettünk mosogatógépet! kérlek irjátok le hogy a vizkőoldósót mikor kell beletölteni olyat hol lehet beszerezni meg hogy ilyen öblítők meg tabletták milyenek jók kérlek irjátok le + 1 kérdés a 3in1 az minden egyyben akkor nem kell mellé semmi mást berakni?2012. márc. 8. 19:53
1/1 anonim válasza:
Nekem nem váltak be a tabletták.
A sót feltöltöd az első használat előtt. Azután jelzi amikor kifogy és utántöltöd. A Lidlben szoktam venni saját márkás sót.
Mosogatószernek Somat port használok (nagy dobozos utántöltőt szoktam venni)
Öblítőt szintén Lidl-öset használok.
Időnként mosd át a gépet mosogatógép tisztítóval (azt is a Lidben veszem)
Amúgy ezeket a cuccokat (kivéve a mosogatógép tisztítót) szinte bármelyik élelmiszer - vegyiáru boltban meg tudod venni. Nálunk a falusi kisboltban is van, csak irtó drágán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!