Mosógép nem megy?
Egy comfeé márkájú gép, nem igazán népszerű, bár ezt én mondom csak laikusként. Nos, szerszám adott, nagyjából jól áll a kalapács a kezemben, viszont, inkább barkálcsolni szoktam, néha kisebb cikk, dvd, vasaló, kvfőző, stb szoktak a kezem alá kerülni, nagy többséggel meg is oldok mindent, de ez már kicsit 'nagy'
Ha mechanikus a probléma, akkor sikerül, viszont ez az elektromos, ellenálasos sokkábeles téma nem az erősségem.
Annyit még hozzá fűznék, hogy feltalálom magam, gondolok arra, hogy ha pl külső irányítással kellene megvizsgálni, akkor minden további nélkül megoldanám.
Tehát ha van valamilyen tanács, mit vizsgáljak át, hol lehet a gond, vagy mit kell keresni, azt nagyon megköszönöm, ahogyan az előző választ is természetesen nagyon köszönöm, üdv
Modell száma van
MG52-10506E
Más info nincs rajta
Sajnos nem az volt, egy másikkal se ment. Viszont találtam egy leégett ellenállást és valami fekete kocka alakú akármit az áramkörön, most elvitték, ha az ki lesz cserélve majd elválik, hogy csak annyi volt e a baj.
Amit viszont benéztem, hogy nem jegyeztem meg a zajszűrőnél a két kimenetet, nem tudom mennyire baj, ha fel van cserélve. Jobb esetben nem indul, akkor mehet fordítva, de attól tartok ha fel van cserérve megint szétmegy valami.. :)
Esetleg addig is ha van rá mód, hogy ez kiderüljön, azt is megköszönöm nagyon, üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!