Van itt mosógéphez szakértő? Egy mosógép kb. mennyi idő alatt megy tönkre? Mennyi az átlag?
nálunk így van mosva:
átlagban heti 6 adag, de télen többet, és főleg hétvégén,
néha-néha van egy-két adag plusz egyéb munkákból adódóan vannak piszkos mosnivalók,
(mosógépünket 2008 márciusban vettük)
persze főleg átlagban érdekel, h egy mosógép kb. mennyi idő alatt megy tönkre?
am bárki írjon, aki tud vmit
:DDD
Garanciaidő +1 év.
Előző Indesitünk ~12 évet bírt, a mostanira kíváncsi leszek (3 év gari).
12!?
azta
az akkor csúcsjó gép volt
:D
"az akkor csúcsjó gép volt "
Imdesit WP80 volt. 2002 körül a legolcsóbb Indesit volt, szóval nem egy csúcsgép. Egyszer a csapágy lett cserélve. Heti 4-5 mosás. Calgont és társait sosem látta.
A mostaniaknak úgy 7-10 év után lesz olyan hibájuk, amit már nem érdemes javíttatni. Persze, ez típusfüggő is, egy Siemens simán kibírhat 12 évet is. Meg a tönkremenetel előtt is lehet kisebb hiba, vagy néhány példánynál nagy is.
Nekem az előző Whirlpool (ami az egyik leggagyibb márka) 11 évet bírt, igaz, akkorra már lyukacsosra volt rozsdásodva a burkolata. Ismerőseim Whirlpooljai is ilyesmi időt bírtak. De az újabbaknál állítólag már a 8 év is szép kor.
az kb 2100 mosás ami egy 80000-es gépnél kb 40ft/mosás
ami No1. Én így szoktam számolni. Amikor már bejön 100ft alá akkor már jó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!