Mosógép kérdés, milyet?
Kb 20 éve van egy indesit gépünk 3 költözést is kibírt bár mért ne birna de láttam van akinek az első után szerelő kellett. Ja és a mai napig lehet benne plédet is mosni ami "szívja a vizet mert láttam forumon irta valaki h az uj nem birta :/.
A probléma a tervezett elavulás minnél ujabb annál rövidebb időre tervezik mivel fogyasztásra alapul a gazdaságunk ( ebből van minden probléma ...).
Szoval melyik márka most a legjobb? 80 ezerig 5kg .. Energiatakarékos.
Személy szerint tudom ajánlani a Beko készülékeit lényegében mind1, melyik típust.
A családban több helyen is használnak Beko EV5800-at több éve (3-4)
Sajnos a tervezett elavulás mindegyik gépben megtalálható az indokot meg leírtad te, hogy miért :)
(aki esetleg fél a beko-tol nem kell, több alkatrészt is gyárt a bosch-nak ebből kiindulva megfelel a komolyabb elvárásoknak is! )
Csatlakozom az előttem szólóhoz semmi baj a bekóval.
Egyébként meg mindegy milyet vesz az ember, mert láttam én már 12 éves whirlpoolt ,hogy semmi baja meg 2éves szétrohadtat is. Volt olyan ismerősöm aki utálta az Indesitet ezért Aristont vett pedig egy és ugyanaz.
Igazából a környezeti hőmérséklet+páratartalom a legnagyobb tényező az elavulás terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!