Mi lehet a probléma? (mosógép)
Ez te küldted tegnap?
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztart..
Még ma is vezérlőpanel hibának tűnik. Néha csak egy filléres alkatrészt kell kicserélni benne. De ez a szerelő dolga. Ha van mód, rá vidd vissza az eladónak. Néha használt műszaki cikkre is szoktak vállalni minimális ideig garanciát.
Igem, En voltam, csak nem akartam ugyan oda irni.
Koszonom egyebkent a gyors valaszokat. :)
De ennyire kevessel? hogy 60 fokon mosok, es hallatszik. hogy forr a viz? Na meg eleg erdekes "szagot" lehetett kozben erezni.
Epp hogy a dob alljan van valamennyi.
Vagy csak En nem vagyok hozzaszokva. :) Eddig felultoltos volt, nem gyakran talalkoztam mosas kozben ilyen gepekkel. (19/F..:D)
Egyebkent oblitessel kapcs. is volt egy kerdesem. Kulon bekell allitani rajta az oblitest, centrizest, stb..
vezerlogombot ra kell "tekerni" es akkor ahogy befejezte a moso progranot elmeletileg ha rajta van az oblito funkcion, akkor oblit egybol, majd centrizik.
Az érdekes "szag", ha úgy érzed mint valami "pöce" az sajnos nem szokatlan.
Ha valaki rendszeresen gél állagú mosószerrel és alacsony hőmérsékleten mos, akkor lerakódik a kosszal együtt jó vastagon és ez okozza ezt az "orrfacsaró bűz"-t. Megszabadulni tőle nem egyszerű. Én a helyedben trisót használnék mosószódával, öblítéshez ecetet, így főzőprogrammal (persze csak olyan anyagot, amit lehet) többször átmosnám a rendszert. Léteznek mosógép tisztító szerek, de elég drágák. Néha az egyszerűbb jobb. A tuti a szétszedés és a magasnyomású mosó lenne, de az általában nem kivitelezhető otthon.
Na igen, eleg hulyen neznek ki mikozben a furdoben egy magasnyomasuval vandalkodok. :D anyum igen csak szivrohamot kapna.
Egyebkent hasznaltan vettuk, de legfeljebb parszor hasznalta a tulaj. Nemreg vette, csak kikoltozott kulfoldre. De igen, latszott a tartalyba, hogy mosogelt hasznalt. Mondjuk, mi is azt hasznalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!