Hütő-fagyasztó kombó vásárlása előtt állok. A belőtt max keret 90. 000 forint. Szerintetek az alábbi masina megfelel a mai kor követelményeinek?
A régi már rengeteg áramot elvisz, cserébe alig hűt. :( Csereérett.
Legfőbb szempont ( a keretösszegen kívül ) a fogyasztása, és hogy alul legyen a fagyasztó.
Aki tud jobb vételt, kérem az is írjon. Köszi.
Magát a tipust nem ismerem (Bekóból mosógépünk volt)
Viszont ha megteheted olyan készüléket nézz ahol külön lehet állítani a felső és alsó rész hőfokát.
A neten azt írja valaki, hogy 1 éves korában levált a szigetelése, és nincs szervízháttere a márkának. (Ami ugye az egyik leggagyibb.)
Ennyiért vegyél inkább egy Zanussit, az egy fokkal jobb kategória, és hazai gyártmányként minden szerviz javítja szükség esetén, meg van is alkatrész hozzá.
Pl. [link]
Köszönöm!
A Zanussi tényleg jobb választásnak tünik!
7.
Hát, ezért a hsz-ért kár volt az ujjaidat koptatni.
Ahogy a 3-as írja, elég ritka a dolog a kétkompresszoros.
Azt nem tudom, miért, a neten azt írják, túlhaladott technika, ami drága.
Egyszerűen a fagyasztó részbe nagyobb hűtőkapacitást építenek be, és kész.
Az én 3 éves, középkategóriás Electroluxomban is csak a normál térben lehet állítani, aztán mikor ott beindul, olyankor hűt a fagyasztó részben is.
A kettőnek az igénye nem mindig esik egybe tökéletesen, de gondok nem adódnak belőle.
Whirpool lett a vége. Nagyon tetszik, idáig meg vagyok vele elégedve.
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!