Miért nem átlátszó minden otthoni hűtőszekrény ajtaja?
Figyelt kérdés
Nem lehetne energiát megspórolni azzal, hogy előre kigondolja az ember, hogy mit honnan kell kivenni? Sokan percekig gondolkoznak a kitárt hűtőajtó előtt.2014. dec. 28. 16:46
1/9 anonim válasza:
Én nem szeretnék átlátszó hűtőajtót. Olyan rumlisnak tűnne a konyha.
Ha nem tudod, mit egyél, nyisd ki, amíg megnézed, mi a választék. Csukd be, majd találd ki, mit szeretnél. Utána már tudatosan nyúlsz be érte.
2/9 anonim válasza:
úgy tudom az üveg kevésbé szigetel. Amúgy én is kedvelem ha be lehet látni a hűtőbe.
3/9 anonim válasza:
Ahogy jelezték, régebben nem voltak olyan jó hőszigetelésű üvegeket, amelyek hőtechnikailag elfogadhatók lettek volna. A technika fejlődésével ez is megoldódott és közben a burkolat többi részénél is jobb hőszigetelő anyagokat használnak.
4/9 anonim válasza:
Ha becsukod a hűtőt, akkor sötét van benne :D
Tehát, ha üveg lenne az ajtaja, akkor csak a konyha fényére tudnál hagyatkozni :)
6/9 anonim válasza:
azért ha jön valaki ne lássa hogy kong az ürességtől, nekem nincs baj a gondolkodással mit egyek
7/9 anonim válasza:
Lehet kapni üvegajtós hűtőt is. Nyilván nincs rá akkora igény, különben sokkal többféle lenne. Szerintem inkább menjen el egy forinttal több áramra, mint hogy belássanak a hűtőmbe, bármi is legyen ott.
8/9 anonim válasza:
Mert ha a hűtőd üres, nem nézegetnéd szívesen sztem :D
9/9 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet lehetne de sokan úgy érzik hogy a hűtőjük "magánszféra" mert azon tükröződik az adott ember anyagi helyzete is. Sokan azt se szeretik hogyha valami miatt más ember belenéz a hűtőjükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!