Honnan tudhatom meg hogy gépembe milyen varrógép tű való?
Van több varrógépem is és vannak olyan tűim amiről fogalmam sincs milyen gépbe való!
Ma csak 2 tűt törtem el ha elfogy akkor mi alapján kérjem? Mert nincs ráírva milyen típus!
Szóval azt akarom kideríteni honnan tudhatom meg hogy a tűm milyen gépekbe valóak? És fordítva a gépbe milyen tű való!
Kerestem leírást a gépeimhez eléggé limitált gépeim vannak. Egy német és egy kínai. így nem találtam.
Tudom hogy amit általában használnak az 720/30-720/120 az első szám a típust a második szám a méretet jelzi.
Én 90-es tűket használok és vastag anyagot varrok (Műanyag lemez & bőr) a 720-as az való a kínai gépembe
De a hengeres mibe való? És abból is van 3 vastagságú!
Amire én gondolok az egy tű katalógus csak nem igazán létezik ilyen!
Köszi!
Szóval ezek a hengeres tűk ipari varrógépekbe valóak!
Mit lehet velük kezdeni? Antik darabok eredetiséget jelző csomagolással az egyek a többin semmi nincs!
Tényleg ilyen filléres dolog egy varrógép tű? Én azt hittem hogy darabja több 1000 ft!
Vettem 65-öst és 90-es tűt még nem érkezett meg.
Úgy érzem jó lesz. Ha vastagot varrok akkor van 140-160-tűm is ha kell de most pont műselyemmel dolgozom. És eltört az utolsó tűm úgyhogy áll a munka.
Való igaz sokat számít a gép.
Én is nem rég kezdtem és fiu is vagyok mégis amit megálmodok pillanatok alatt megvalósítok. Van nagyon vékony anyagom és cérnám ahoz remélem hímezni jó lesz a pici tű!
4 varrógépem van és tudom melyik művelethez mit használjak.
Egy cnc inrelock varrógépnek örülnék de soha nem fogok venni :D
Megoldom tűvel cérnával és ollóval. :)
Ezek szerint a hengeres tűk is jók lennének valamire?
Anyám azt mondja ha csak egy milligrammal más a súly vagy egy század miliméterrel máshogy áll a tű akkor nem varr! Ami igaz is a priviligen érzem. Ma holnap megint neki állok varrni. Esőben nem lehet kertészkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!