A Whirlpool mosógépem mosópor-adagolója nem működik. Hol lehetne beszerezni egy új adagolót?
Figyelt kérdés
Tudom, előttem is tettek már fel kérdést a Whirlpool-adagoló hibájával kapcsolatban. A válaszok között azt olvastam, hogy ha elakad az adagoló, akkor folyékony mosószer segíthet, vagy az adagoló kitisztítása. Én próbáltam kitakarítani, vízkőoldóval is, de nem jött helyre. Ezek után azt gondolom, célravezetőbb lenne beszerezni egy nem használt adagolót. De vajon hol lehet ilyenre szert tenni?2010. jan. 31. 19:06
1/4 anonim válasza:
Hívd föl a márkaszervizt, annak a számát a leírásban találod, általában az utolsó oldalak között.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2010. febr. 1. 10:56
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, itt úgy látom, van. Köszönöm.
2010. febr. 2. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!