Hol lehet beszerezni a következő alkatrészt?
Csak 1 Db kell belőle találtam egy boltot de ott minimum 25 db a rendelési érték :(
vagy ha esetleg lenne valakinek ?
IR2136J
IGY NÉZ KI [link]
Hát egy ötletem van de ott meg minimum összeg van amiért kiszállítanak, vagy ha budapesti vagy menj be az üzletbe személyesen akkor 1 db-ot is vehetsz.
Conrad.hu a cím.
Az SOS t kerestem levélbe sajnos ők azt irták hogy nekik sincs jelenleg raktáron és ők is 100 Db ot tudnak minimálissan rendelni és sajnos nem keresett alkatrész
A Conrádot még megkérdem :)
Köszönöm.
És persze várom a további segítséget hátha van valakinek esetleg otthon elfekvőbe
LOMEX bolt Budapest 13. kerület Déva utca lehel utca sarka, 14-es villamossal a Lehel tértől vissza 1 megálló.
1 darabot is kapni mindenből, még ledekből is, ott szoktam venni ilyen cuccokat én is :) Nagy tömeg szokott lenni, mert népszerű a bolt, van weboldala is, keress rá neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!