Babuci222 kérdése:
Komoly tanácsot kérnék egy nem túl komplikált ügyben. Már néhány éve radióamatörködöm. Mióta a társasházi "Nagy Tanács" nem engedélyezi a tetőantenna szerelését, megfelelő antenna hiányában leálltam. Mivel pótolhatnám a jó külső antennát?
Figyelt kérdés
Amit legjobb esetben a 3. ik emeleti balkonomba szerelhetnék fel. Keretantenna? Ilyent nem próbáltam ki soha! Vagy a villanyantenna? Veszélyes is, nem is tudom mennyire hatékony! Így várom a témában jártasok válaszát! Köszönettel.#Keretantenna #villanyantenna.
2014. nov. 7. 16:56
1/5 anonim válasza:
Mennyi helyed van?
RH-ra vagy URH-ra szeretnél antennát ?
2/5 anonim válasza:
Szia, ugyanez a probléma itt is :(
Lógass le egy random wire-t az ablakból- a cumi ott van hogy az én ablakom a ház homlokzatán van... Esetleg a szobámban elfér egy delta-loop. Műtehernek jó lesz :D
3/5 anonim válasza:
Kicsit furcsállom a kérdésed,mert ha néhány éve forgalmazol akkor illene ismerni néhány antenna típust. Milyen készüléked van? Illesztőd van-e hozzá? Kellene néhány infó a felszereltségedről hogy tudjunk segíteni.
4/5 anonim válasza:
Gondolom lapostetős társasházban laksz.
Szerintem felrakhatod,mivel közös tulajdon a tető.
5/5 anonim válasza:
nem tudom hol áll az ügy azóta, de a megvan az amatőr vizsgád és az engedélyeid, a társasház köteles tűrni az antenna felszerelését, amennyiben betartod az óvintézkedéseket és nem veszélyezteted a homlokzat épségét. Egy jogszabályt NEM ír felül a társasházi "nagy tanács"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!