Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hajdu energo lux öblítő...

Hajdu energo lux öblítő tartály hogy működik?

Figyelt kérdés

Hali!

Van egy ilyen mosógépem, de az öblítőtartályban benne marad az öblítő. Próbáltam kiszedni, de nem nagyon tudtam, így annyira kitakarítani se.

Viszont ahogy ki van ez alakítva, nem nagyon értem hogy működne. Van két hosszú cső, ami a tartály tetejéig ér, de ugyebár ezekhez képest nem tud alacsonyabb szintre menni az öblítő, hacsak nem valami fura fizikai dolog történik amiről nem tudok.

Ahonnan kijön a két cső, alul van egy kör alakú lyuk szerűség, de azt lezárja a két cső talapzata. Arra gondoltam, hogy ez mosás közben lehet lejjebb ereszkedik, viszont kézzel megpróbálva semennyire se bírtam elmozdítani, szóval szerintem nem így működik, hacsak nem valaki reteszes dolog tartja meg alaphelyzetben.

Hogy kéne ennek működnie?

Meg hogy hozzáférjek mennyire kell szétszedni a mosógépet? Annyira azért nem akarok szórakozni vele, mert elrontani nem akarom, viszont jó lenne megcsinálni valahogy.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. szept. 20. 13:52
 1/1 anonim ***** válasza:
A kellő időben vízsugár mossa ki belőle az öblítöszert. A spricnit az automatika fordítja a kellő irányba. Nos, ha valami ezt megakadályozza, akkor mellé fog lőni a vízzel. Az akadály a legtöbb esetben némi vízkő lerakódás,ami akadályozza a mozgásban.
2014. szept. 20. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!