Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Indesit az elöltöltős mosógépe...

Indesit az elöltöltős mosógépeknél mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 17:03
 1/10 anonim ***** válasza:
semennyire!
2014. szept. 16. 19:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Neked volt ilyen?
2014. szept. 16. 19:40
 3/10 anonim válasza:
Annyira mint a többi márka. Semmivel nem rosszabb. Ugyanúgy elromlik egy idő után, akár egy 76 milliós retina szkenneres LG-t veszel, vagy egy 80 ezres Indesitet. - Nekem Indesit van, most adta meg ugyan magát a csapágy, de 800Ft-ért tudom cserélni. Ennyi baja van évek múltán össz-vissz. Egy WIL 85 EX BG típusú gép. Én tudom ajánlani.
2014. szept. 16. 21:52
 4/10 A kérdező kommentje:

INDESIT IWSC51051C ECO lenne most árban megfelelő.

Általánosságban akkor megbízhatóak?

2014. szept. 16. 22:28
 5/10 Nimród Csaba válasza:
Én annak idején hosszan néztem a fórumokat, mert nekünk is indezit volt, igen hamar megadta magát és másikat kerestünk, összességben az indezitről voltak a legrosszabb tapasztalatok és a Bosh-ról a legjobbak. (több ismerős indezitje is megadta magát) nekünk a Bosh most már 6 éve probléma mentesen működik.
2014. szept. 17. 10:01
 6/10 anonim válasza:

középkategoráju a gép.de javaslom ne csak az árat nézd mert nem 2évre veszünk mosógépet.

vizfelhasználás, energiaosztály-ez mind fontos szempont.

ennek alapján dönts.akár használtan is érdemes mert nagyon sokan azt adják el ami a nyaralóban volt(megkímélt)vagy összeköltözés miatt egy feleslegessé vált,és tök jó állapotut kapsz nagyon olcsón.ez is lehet szempont esetleg akkor,ha kicsit később veszel egy csúcs gépet-amihez addig összegyüjtöd a lóvét.

nem rossz az indesit de nem is jó.

2014. szept. 18. 10:40
 7/10 A kérdező kommentje:

Gondokodtam használtban, csak a mosógép tipikusan az a termék, ami kívülről jónak tűnhet, aztán ki tudja, mennyit volt használva.

AEG-ket néztem használtam

2014. szept. 18. 21:00
 8/10 anonim ***** válasza:
amit kinéztél indesit nagyon rossz! Fogadjunk, hogy csak az árat, és az árukereső toplistáját nézted. A gép 5 kg-os (nagyon kicsi, paplan nem fér bele), 1000-es fordulatú centrifugája gyenge.
2014. szept. 19. 20:23
 9/10 anonim válasza:

Gyakorlatilag nincs megbízható, ( de ez más háztartási gépre is igaz) mosógép! Csak a szerencséden múlik, hogy meddig jó. A drága márkás is elromolhat idő előtt és a "noném" is hosszú ideig szolgálhat. Ma már 1 vagy 2 évre a garancia idejére TERVEZIK a gépeinket. Elég ha belenézünk. Az energia spórolás jegyében ALUL vannak tervezve. Minden tartósat, tartósságot nélkülöznek. Ma a termelés, a profit az egyedüli cél. Hova jutnának a gyártók, ha hosszú ideig működnének? Munkám során ( nem szerelő vagyok, de )sok mosógéppel, mosógép hibával találkozom. A használt is kockázatos, mert ha kiváló állapotban félre teszik, akár egy évre, akkor is teljesen gajra mehet, tehát lutri.

Sajnos igazán nem tudnék lelkiismeretesen ajánlani!!!

2014. szept. 20. 20:47
 10/10 anonim válasza:
Én elöltöltős gépet alapból nem vennék, mivel a dobnak csak az egyik oldalán van csapágyazás. (Értsd: sokkal nagyobb terhelése van a csapágyaknak.) Ráadásul típusfüggő ugyan, de van amelyiknél nem is lehet cserélni a csapágyat, kompletten dobbal együtt kell cserélni egy vagyonért...
2014. szept. 23. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!