Indesit az elöltöltős mosógépeknél mennyire megbízható?
INDESIT IWSC51051C ECO lenne most árban megfelelő.
Általánosságban akkor megbízhatóak?
középkategoráju a gép.de javaslom ne csak az árat nézd mert nem 2évre veszünk mosógépet.
vizfelhasználás, energiaosztály-ez mind fontos szempont.
ennek alapján dönts.akár használtan is érdemes mert nagyon sokan azt adják el ami a nyaralóban volt(megkímélt)vagy összeköltözés miatt egy feleslegessé vált,és tök jó állapotut kapsz nagyon olcsón.ez is lehet szempont esetleg akkor,ha kicsit később veszel egy csúcs gépet-amihez addig összegyüjtöd a lóvét.
nem rossz az indesit de nem is jó.
Gondokodtam használtban, csak a mosógép tipikusan az a termék, ami kívülről jónak tűnhet, aztán ki tudja, mennyit volt használva.
AEG-ket néztem használtam
Gyakorlatilag nincs megbízható, ( de ez más háztartási gépre is igaz) mosógép! Csak a szerencséden múlik, hogy meddig jó. A drága márkás is elromolhat idő előtt és a "noném" is hosszú ideig szolgálhat. Ma már 1 vagy 2 évre a garancia idejére TERVEZIK a gépeinket. Elég ha belenézünk. Az energia spórolás jegyében ALUL vannak tervezve. Minden tartósat, tartósságot nélkülöznek. Ma a termelés, a profit az egyedüli cél. Hova jutnának a gyártók, ha hosszú ideig működnének? Munkám során ( nem szerelő vagyok, de )sok mosógéppel, mosógép hibával találkozom. A használt is kockázatos, mert ha kiváló állapotban félre teszik, akár egy évre, akkor is teljesen gajra mehet, tehát lutri.
Sajnos igazán nem tudnék lelkiismeretesen ajánlani!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!