Mosógép kitakarítása szerelő nélkül?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudom hülye kérdés, mert vannak már ezek a lerakódás eltüntető szerek, de a mosógépem amit megörököltem (nem a legrégebbik fajtára kell gondolni) már vagy 7-8 éve nem volt kitakarítva, már az adagoló rekesznél olyan lerakódás van amit próbáltam dörzsivel, körmömmel felkapargatni de nem sikerült. Lehet ezt valamivel feloldani, és saját magam megcsinálni vagy hívjak szerelőt?
2014. szept. 5. 14:38
11/13 anonim válasza:
Nincs mit! Régen nekem is volt ilyen gond, hogy teleraktam, becsaptam, utána meg sehol semmi, mert a csap leszívta!
12/13 A kérdező kommentje:
Közben, hogyha szintén valaki hasonló problémával idetévedne, beszélgettem egyik ismerősömmel, azt ajánlotta/mondta, hogy nem mindegy hogyan süt a nap. Hogy éget, vagy kellemesen meleg-e a levegő. (Mondjuk igen, ez logikus).
2014. szept. 10. 22:16
13/13 anonim válasza:
Figyelj! Ha a szárítás nem megoldható, mert nem fér el, akkor vegyetek egy szárítógépet! Megkönnyíti az életeteket! A ruhák, sohasem voltak még olyan puhák, mint amikor szárítógépben meg lettek szárítva! Ha erre nincs lehetőség akkor vegyél kombinált mosó-szárítógépet. És most jöhetnek a negatív dolgok, hogy hát de milyen izé már 7kg ruhát mosok de csak 5-öt szárít... Azért van így, mert amikor teletöltöd a gépet, hogy mossa ki, akkor a ruhákat belenyomod, belegyűröd a dobba. Ezek vizesen ugyan "összemennek", de amint megszáradnak megint "nagyobbak" lesznek, vagyis be lesznek gyűrve a centrizés végén, így a szárítás végén is. A gyűrött ruha meg nem jó! Ezért ha 5 kg-ot mosol, akkor az meg is szárítja neked, és a maradék 2kg helye pedig arra szolgál, hogy a ruha ne gyűrődjön, vagy nagyon minimálisan legyen gyűrve. 5 kg-ot raksz bele, szárítás végére a ruhák ki fogják tölteni a dobot! Azon kívül pedig, a mosás is sokkal "hatékonyabb" ha mondjuk a 7kg-os dobba 5kg ruhát raksz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!