Csak nálam, nem működnek sokáig a LED égők?
Ehhez hasonlót vagy ilyet vettem és a harmadik nap már romlik a fényessége ,de legtöbb két hónapot működnek,napi 8-10 órát.
Az nem a led hibája, hanem az rossz konstrukció.
Egy megfelelően beállított led áramnál ez az idő nagyon sok évet tesz ki, akár egy évtizedet is kibírhat kicsi csökkenéssel.
Mindenképp az izzós fényforrások többszörösét kell bírnia.
Ha rosszul tervezték azt a lámpát, akkor akár órák alatt is tönkre mehet, de ez nem a led technológián múlik, hanem az adott lámpa típus tervezésén és kivitelezésén.
.
Huzal kivezetésű ledeknél leginkább a tervezés hibája lehet. Az egy-két darab nagyobb teljesítményű leddel felépítettnél viszont még az elégtelen hő elvezetés okozhat ilyen katasztrófális gyorsasággal bekövetkező fényerő csökkenést, a megengedettnél nagyobb áramon kívül.
Már sok tizen.. éve foglalkozom ledekkel és megismertem mire hogy reagálnak, ezért tudom ezt biztosan, határozottan mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!