Hogyan működnek a mini mosógépek?
Figyelt kérdés
Vannak ilyen mini mosógépek, amiket lehet nyaraláshoz, utazáshoz magunkkal vinni. De nem értem, hogy míg a rendes mosógépeket be kell kötni, addig ez miben különbözik? Ha hordozható, akkor nyilván nem igényel olyan sok mindent, de sajnos nem találok sehol sem erről részletes információt.2013. szept. 21. 19:13
1/3 anonim válasza:
Én nemrég javítottam egyet. Ne gondold hogy az automata gépre hasonlít. A régi keverő tárcsás lett lekicsinyítve. Kb akkora mint 1 10L-es vizesvödör, egy póló vagy 1-2 gatya a mosási kapacitás. Szóval semmire sem jó!!
Villszer
2/3 anonim válasza:
Szia!
Amilyet én használtam hosszabb külföldi utakon,az vízbetöltéses volt(mint régen a forgótárcsás) a tápját pedig 220-as inverterről kapta.
3/3 anonim válasza:
W3dzz-nek igaza van, egy kis keverőtárcsás mosógép. Annyi különbséggel, hogy van benne egy időzítő is. Szerintem egy darab farmer hosszúnadrággal már nem birkózna meg :P Gatyát zoknit, pólót meg gyorsabban kimos az ember kézzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!