A hűtő minnél kissebb fokozaton van annál jobban hűt?
Figyelt kérdés
Az ember azt gondolná minnél nagyobbra veszem annál jobban hűt,de kezdek gyanakodni,hogy ez fordítva van. Lényeg hogy az enyém egyesre van állítva és túl hideg...2010. jan. 14. 13:14
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg elromolott. Nézesd meg valakivel, aki ért hozzá. Az előző hűtőnk idővel odáig jutott, hogy 1-es fokozaton fagyasztott és sok kellemetlenséget okozott (pl. mikor reggel öntöttem volna félálomban a tejet a kávémba és nem jött :D), de elvileg javítható.
2/3 anonim válasza:
Nálunk két hűtő volt, de 4-ről tudom, hogy minél nagyobb számra van állítva, annál jobban hűt. Nálad nem tudom mi lehet :)
3/3 anonim válasza:
Ez egy tipikus hiba ha hűtésszabályzó termosztát elromlott. Nem nagy pénzért kicserélik és máris évekig jó. Ez a hűtőben az a szerkezet amit állítani lehet és egy vékony rézcsővel van összekötve a szondájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!