Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szerintetek az mennyire baj...

Szerintetek az mennyire baj ha a polcon lévő botmixert vettem meg?

Figyelt kérdés
Ami ugye fölülre van kirakva,amit mindenki lát.nem volt bedugva a zsinorja,még össze is volt kötve.nem hiszem h azt kipróbálta volna bárki is.fej része mondjuk karcos volt ahhoz képest,de a felsőrész az jól nézett ki.

2014. aug. 13. 20:35
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és erről a gépről van szó: [link] :)
2014. aug. 13. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
figyelj sztem egyaltalan nem baj mivel a media marktba nem botmixereket fognak bekapcsolni az emberek szval nem nagyon hasznalhattak :D
2014. aug. 13. 22:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi én is remélem. :)
2014. aug. 13. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:
nincs mit :)
2014. aug. 14. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Semennyire. Garancia ugyanúgy van rá úgyis. Sőt, sokan még azt nem is tudják, hogy a hibás termékre is van garancia, csak nem a feltüntetett hibával kapcsolatos problémákra. De bármi más jön elő, arra van.

A kiállított darab csak annyival másabb, mint a nem kiállított, hogy általában adnak egy kicsi engedményt, azért mert esetleg kicsit karcos, vagy ilyesmi, hogy picit néha látszik, hogy ki volt téve, ahogy írod, de attól ugyanolyan jól működik, ugyanaz.

2014. aug. 22. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!