Le kell-e venni a fehér borítást az új hűtő hátuljáról?
Vettem egy új hűtőt, átolvastam a user manualt is teljesen az üzembe helyezésről is, de nem tudom, hogy a hűtő hátulján lévő fehér borítást el kell-e távolítani, vagy sem?
Mellékelek egy képet a dologról.
Ami miatt azt gondolom, hogy nem kéne eltávolítani az az, hogy a vonalkódos matrica az oldalborítást és ezt a fehér részt ragasztja keresztbe, illetve a hűtő oldallapjának illesztése alatt van a széle, bár csavarral nincs áthajtva (csavar nincs is az oldallap szélén, csak a sarkoknál).
Ami miatt pedig azt hiszem, hogy le kéne szedni az az, hogy elvileg ez alatt vannak a hűtőbordák vagy mik, amik a hőt adják le kifelé. Ez gondolom nem igazán segíti elő, hogy le van fedve, illetve a hátlapon fel van tüntetve a recycle jel alatt, hogy PP, ami ugye köztudottan nem igazán szereti a hőt.
Ilyenkor mi van? :) Köszi előre is.
ne vegyél le semmit. Először is olvasd e a kezelési utasítást, vagy töltsd le.
Nekem is ilyen van, ez total no frost hűtő, nem kell kívülről semmit eltávolítani. Amíg várod, hogy elteljen aza bizonyos két óra a szállítás utáni indításhoz, addig pont kitörölgeted, megbarátkozol vele, és elolvasod a kézikönyvet..
ha leírnád a gyártót/típust, sokkal könnyebb.
Az enyém is teljesen burkolt, és ebben a kegyetlen melegben is jól hűt, jegesedés nélkül, és nem melegszik semmi kívülről.
Ezek már csodamasinák, a kompresszor melegét eltünteti valahogy. Igaz fizikából én mást tanultam, meg a szaratov is leadta rendesen a hőt, ez felhasználja.
használd egészséggel, és sok örömmel.
Ha valami nem tiszta, gúglizd be: "LG total no frost rendszer működése"
ott meglátod miket tud ez a gép. Ezek a legkorszerűbbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!