Villanybojler miatt 200. 000 Ft-os villanyszámla?
Nem tudom, nálatok hogyan van. Nálunk a bojler éjszakai áramra van kötve, külön mérőórával. Az összes többi fogyasztó a normára van rákötve.
Igazság szerint el tudom képzelni, hogy egy 20 éves bojler ennyit egyen de az is csak abban az esetben, ha folyamatosan megy.
Azt olvastam, hogy egy átlag bojler napi 2-3kWh-t eszik meg. A te túlfogyasztásodat napira leosztva majdnem 14kWh jön ki (ha jól számoltam). Ez baromi sok...
Igen én is igy gondolom hogy itt valami tuti nincs rendben.
3 Fokozat van és 1-es fokozaton van használva mostanság ott csak 80 Liter vizet mellegit föl. Eleinte volt az hogy maximumra volt felcsavarva. Oldalárol is le van kicsit pattogva a festék. Többet ért volna venni egy normálisat iga z?
Az, hogy régebbi, meg hogy nem szép a festése nincs összefüggésben a fogyasztásával. Talán, ha kivették belőle a hőszigetelést, talán... Az, hogy 220 literes, az viszont inkább már. És igen, valami nagyon nem klappol ilyen brutális villanyszámla mellett.
Nagyon gyorsan utána kéne nézni, hogy mi zabálja az áramot úgy. Légkondi (árammal hűteni-fűteni az brutális fogyasztást jelenthet)?
Dehogyis! Azokat én raktam össze egyik se gamer gép!
Anyuék gépépbe egy Pentium 4 630 proceszor van, az enyémbe E5200-GT440! 300 Wattos Fsp táp mellet szóval, szóval a gép tuti nem pörgeti a villanyórát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!