Villanymotor bekötése kondival, mért nem megy terhelésnél?
Figyelt kérdés
Szeretnék segitséget kérni.
Lenne nekem egy 220-as villanymotorom ami lényegében egy betonkeverő motor. A motor már régi és semmilyen adat nem látszik már rajta, azt se lehet tudni hány wattos, csak találgatni. Volt rá kötve két kondi, de mindkettő azonos, legalábbis külső és az infójuk alapján.
Ez van rajta a kondikon:
20 MK+/- 10 %
250B 9003
Müködik a motor de a gond az hogy terhelés alatt nem megy, illetve néha elsem indul csak ha rásegitek. Valamint ki-be kapcsolásnál néha a forgásirány is megváltozik.
Ilyenkor a kondival lehet valami??
Az egyiket bevittem egy boltba és adtak egy hasonlót ami 20uF-es. Igaz hogy csak egyet vettem még hozzá, de ugyan az a probléma, próbáltam sorosan is és párhuzamosan is kötni a kondikat.
2014. ápr. 26. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!