Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen fritőzt (olajsütőt)...

Milyen fritőzt (olajsütőt) vegyek ami jó?

Figyelt kérdés
Egyenlőre minőségit szeretnék, mert még az árakkal sem vagyok tisztában.
2009. dec. 22. 09:45
 1/2 Neszivass ***** válasza:

Javaslom a Tefal Versalio De Luxe olajsütőt:

- Ennek kivehető a tartálya, mosogatógépben is mosható.

- A tartály a megszokott Tefal tapadásmentes bevonattal van ellátva, ami nagyon könnyen tisztítható.

- A fedője levehető és tulajdonképpen egy egyszerű fedő, ami szintén könnyen elmosogatható

- A fedő üveg, sokkal könnyebb tisztítani, mint a bonyolult formájú műanyagokat

- párolni, főzni is lehet benne

Én egy Philips HD6159-et vettem, mert annak kivehető, tapadásmentes tartálya van (akkor csak az volt a szempont), de le fogom cserélni egy Versalio-ra, mert ennek az egész fritőzös mizériának az elmosogatás a legkritikusabb pontja! Ha nem kéne tisztán tartani, akkor a legolcsóbb is megfelelne...

A másik fontos dolog, hogy minőségi olajat kell használni, mert ezek a kommersz löttyök mind kicsapódnak és úgy ráragadnak mindenre, hogy lehetetlen lemosni.

2009. dec. 29. 14:44
 2/2 anonim ***** válasza:
fritőzt ne mosogasd, 12 sütés után kell olajat cserélni benne.....
2010. ápr. 5. 03:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!