Első mosogatógépem! Milyen só, öblítő, tabletta stb. a legjobb? (folyt! )
Illetve mit kell bele tenni? Kell vennem külön sót, öblítőt, vagy elég ha ilyen 3 in 1 mosogatógép tablettát veszek? Vagy hogy van ez? A használati utasításban az van, hogy fel kell tölteni hozzá való sóval, illetve kell adagolni az öblítőt is stb. Ezek szükségesek ha 3in1 tablettát használok?
Köszi!
Én ezeket javítom. Még nem találkoztam olyannal aki erre panaszkodott volna.
Érdekes... :) Bár már megtanultam, hogy ebben a szakmában bármi előfordulhat. De ez egy másik történet... :)
Nem azért veszi ki a kés élét mert forró a víz, hanem azért mert folyamatosan áramló víz csiszolja reszeli el az élét. A víz évezredek alatt hegyeket morzsol el. Egy kés élének tönkretételéhez elég egy óra is.
Amúgy én a legolcsóbb penys vagy bármilyen tucat olcsó de nem konyhasót használok. Konyhasónál kicsapódik a só. Valami van abban a fél %-os adalékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!