Alap állapotban miért zúg a mikróm? (Ki van kapcsolva, de a konnektorba be van dugva)
Figyelt kérdés
2014. márc. 21. 21:13
1/11 anonim válasza:
Hát nagyon nem értek hozzá, de tuti nincs vmi rendbe. Nem vmi más zúg mögötte?
2/11 A kérdező kommentje:
Nem, mert amikor kinyitom belülről hallatszik.
2014. márc. 21. 21:18
3/11 anonim válasza:
A gyenge minőségű transzformátor miatt zúg, egyébként milyen márka?
4/11 A kérdező kommentje:
Philips Whirlpool márka, most melegítettem ételt benne, de most nem zúg.
2014. márc. 22. 14:46
5/11 anonim válasza:
Transzformátor vagy esetleg kondenzátor is zughat. Ez szerintem kifelé sugárzást nem okozhat de ha van rá lehetőség (idő, pénz) nem árthat megnézetni
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Utána melegítettem benne ételt, azóta semmi gond nincs vele, ugyan olyan mint előtte, nem zúg.
2014. márc. 24. 15:07
7/11 Szuaszin válasza:
A megmelegített étel véletlenül nem világít?
8/11 anonim válasza:
Hát ha a füled nem zúg akkor a mikró romlott el.
9/11 anonim válasza:
Azon elektromos készülékek, amelyekben vasmag és tekercsek vannak (transzformátor), zúghatnak áram alatt, ha a vasmagot alkotó lemezeket nem préselték és rögzítették elég jól egymáshoz, az elektromágneses térben berezonálnak. A működést nem befolyásolja, csak zavaró. Néha elég megmozdítani, és elmúlik a zúgás, de visszajöhet. Végsősoron a trafo cseréje jön szóba, ha nagyon zavaró. Barkácsolók megfelelő lakk vagy ragasztó használatával meg tudják szüntetni, csak tudni kell, hogy milyet használj, hogy ne okozz zárlatot, vagy éppen szigetelj el olyan részt, amit nem kéne, és főképp ne okozz szagosodást, füstöt vagy tüzet.
10/11 anonim válasza:
Ne nagyon bátorítsuk ez embereket, mert ha valaki elfelejti kisütni a kondenzátorokat még mielőtt belenyúlna a mikróba akár halálos áramütést is kaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!