Indesit kerámialapos villanytűzhelyt be lehet dugni hagyományos földelt konnektorba?
Azért egy 6-7kW-os villanytűzhelyre már nem mondanám, hogy csak úgy be lehet dugni. A hagyományos konnektor általában 16A-t bír el. Tehát ide már minimum egy 230V 32A-s ipari egyfázisú csatlakozó kéne. A vezetékrendszerről nem is beszélve.
A teljesítményétől függ, hogy bedughatod-e. De ha a villanyhálózat rendben van, akkor maximum old a kismegszakító, meg lehet próbálni.
Szóval röviden: nem lehet, nem tudod így használni.
Viszont ha nagy gondban vagy, akkor oldjátok úgy meg, hogy kössétek rá ha tudjátok, de ne használjatok egynél több főzőlapot(vagy csak sütő használata). Persze ez nem jó megoldás, de ideiglenes megoldásnak jobb, mint a semmi.
Amikor nekem tönkrement váratlanul a zuhanypanelom, hirtelen nem tudtam venni 50-60.000Ft-ért. 1 hónapig úgy használtuk, hogy nyitva volt a zuhanykabin ajtaja, és ilyen csap-zuhanyzó közti átállítóval jött a kagylóból a víz a zuhanyzóba. Mint a régi panelos fürdőszobáknál, csak nem kádba, hanem ugye zuhanykabinba. Azt mondta anyám elég sz@r megoldás. Mondom persze, igazad van, de még mindig jobb, mint a te lavóros megoldásod lett volna.
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy ideiglenes megoldásnak használj egy főzőlapot(jobb mint a semmi), de hosszútávra nem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!