Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van egy Vivamax GYVH7 ultrahan...

Van egy Vivamax GYVH7 ultrahangos párásító készülékem. Waterless hibaüzenetet ír ki. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Teljesen kitisztítottam, áttöröltem,de továbbra sem működik. A használati utasításban pedig nincs semmi erre vonatkozóan.

#párásító #waterless
2014. márc. 16. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Önts bele vizet.
2014. márc. 16. 09:46
 2/7 A kérdező kommentje:
:) Ez komoly válasz volt.
2014. márc. 16. 11:50
 3/7 A kérdező kommentje:
De köszönöm!
2014. márc. 16. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Pedig a könyv is írja...

"kijelzõn megjelenik a "Waterless" felirat, ami a víz kifogyását jelenti. "

2014. márc. 16. 12:15
 5/7 anonim válasza:

Az üzenete valóban azt jelzi, hogy kifogyott a víz.

A készülék nem azt érzékeli, hogy a tartályban van vagy nincs víz, hanem a készülék alsó részében vagy egy vízszintérzékelő úszó. Az érzékeli ha kifogyott a víz.

A hibát az okozhatja, hogy:

az úszó elkoszolódott, vagy ki vetted és fordítva tetted vissza az úszót, vagy elromlott az érzékelő.

Az előbbi két hiba a gyakoribb.

Rmélem tudtam segíteni.

Üdv

PáraGuru

2014. márc. 17. 09:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!A hibaüzenetet sikerült megértenem és semmilyen vízszintnél nem működött a gép.Próbáltam tele,üres,félig tele tartállyal is,de továbbra hibát jelzett. Megpróbálom még Para Guru tanácsát és meglátjuk.Köszönöm!
2014. márc. 17. 16:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek a segítséget!Egy kedves ismerősöm megnézte és valamilyen relét kellett kivenni vagy kicserélni benne.Ennyit tudtam megjegyezni,abból amit mondott.Most már működik!
2014. márc. 24. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!