Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nem nyír, csak búg a hajnyíróg...

Nem nyír, csak búg a hajnyírógépem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A mai nap vettem, először használtam, elkezdtem vágni a hajam, és abbahagyta a nyírást, onnantól kezdve csak búg, ha bekapcsolom.

Még szerencse, hogy a kb. szimmetrikusan vágtam a hajam, és így nem látszik, hogy félbehagytam a fodrászkodást.

2014. márc. 5. 17:31
 1/5 spectator ***** válasza:
Minden bizonnyal van oldalt egy csavarhúzóval állítható csavar. Ezt kell elkezdeni óvatosan csavarni valamilyen irányba. Várhatóan el fog kezdeni rezegni a fésű. Kifelé kell csavarni, míg a rezgés abbamarad, aztán egy kicsit vissza. Akkor jó.
2014. márc. 5. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
28%
Dobd ki , és vegyél Philips típust, ami nem rezgőmotoros, hanem rendes körforgó motor van benne. Ezek a 220 V-os rezgő motoros szemetek nem érnek semmit, nekünk volt márkás is, mind a kukában végezte, pont így jártunk ahogy te. :-(
2014. márc. 5. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"A mai nap vettem, először használtam, "...

lényeg az, hogy ne piszkálj bele!

a vásárlás napjától számítva 3 munkanapod van rá, hogy visszavidd (számlával gar. jeggyel együtt)az üzletbe ahol vásároltad és kérd a hibás készülék cseréjét. (72 órás csere)

ha NET-en rendelted, az átvételtől számított 8 munkanapon belül kell, értesítsítened az eladó céget és kérned a készülék cseréjét!

2014. márc. 6. 12:23
 4/5 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy magánembertől vettem, még kibontatlan állapotban. Megpróbálhatom a csavaros dolgot...
2014. márc. 7. 11:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha az oldalán van állítható csavar akkor az "rezgőmotoros".

Ezek a típusok nem igazán válnak be. (a működésük elve ugyanaz mint a régebbi csengőké) A forgómotorosak már modernebbek és tartósabbak.

2014. márc. 7. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!