Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ardes 7450 húsdaráló és...

Gyikjoe kérdése:

Ardes 7450 húsdaráló és paradicsompasszírozó, ismeri valaki?

Figyelt kérdés

[link]

Nem találok róla sok infót, videót a működéséről meg pláne nem.

Van esetleg valakinek ilyen, esetleg a márka ismerős-e?

Mennyire gagyi?

Az a fajta ami 5 percig trancsíroz 30 deka húst vagy az amin negyed óra alatt áttolok egy fél disznót? :)

Költenék szívesen többet is egy biztosan jó húsdarálóra, de fontos lenne a paradicsompasszírozó funkció is, ami a nagyoknak sajnos nincs.

Egy alternatívát találtam: [link]

de ott meg súlyos igénytelenségről árulkodik hogy csak 10 percig üzemeltethető.

2014. febr. 21. 08:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Túl sokat ne várj tőle, mert csak 13W-os a motorja. Ez olyan kis játékszer lehet. [link]

Nézd meg ezt, szerintem klasszisokkal jobb és olcsóbb is: [link]

2014. febr. 21. 09:54
 2/3 anonim ***** válasza:

130-200W elég karcsú, darálónak esélytelen. Ezért is mehet folyamatosan, nem termel annyi hőt. Az nem feltétlen igénytelenség az orionnál, hogy egyhuzamban 10 percig üzemeltethető. Nem nagyon van hűtése a motornak, így 10 percenként pihentetni kell. Pl egy kávédarálót általában max 1 percig szabad folyamatosan üzemeltetni, mert túlmelegszik.

A bepert nem ismerem, a paraméteri jók. Valószínűleg azt is kell pihentetni, mert mégis 1200W-s motor van benne. Ha van olyan tartós mint az orion, az a legjobb választás.

2014. febr. 21. 18:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, a 200 W volt nekem is gyanús.

A Beper nem kapható.

Most ezen gondolkodom:

[link]

2014. febr. 24. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!