Akinek kijelzős BEKO mosógépe van válaszolna?
Figyelt kérdés
2 hete vettük a gépet,program táblázatban nincs beírva a programoknál az idő.A kijelzőn ,például észre vettem ,hogy napi extra mosásnál, 50et mutat,amikor 11 percnél vagy nem tudom most perc vagy mi (bár le mértem és perc) vissza ugrik 17 re és utána még egyszer amikor 08 nál van akkor 14re ugrik fel,50 et mutat és a mosási idő 20 perccel több.Baj lehet? vagy ez a fajta gép így működik. Előtte.Előtte 4 évig Whirpool gépünk volt és annál 50 perces percesnél ténylegesen 50 percet tartott a mosás.Majd a pamutnál is kipróbálom lássuk mi lesz,mennyivel lesz hosszabb a mosási idő.
WMB 61032 M TÍPUSÚ A GÉP.
2014. febr. 20. 11:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!