Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kinek van Elektrabregenz...

Kinek van Elektrabregenz típusú háztartási gépe?

Figyelt kérdés
Mit kell/lehet tudni róluk? Minden hozzászólást,véleményt köszönök!
2014. febr. 18. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

NAGYON jó gépek!!!

":Néhány tény az Elektrabregenz-ről:

- világ leggazdaságosabb mosógépét az Elektrabregenz gyártja. A WAE8354A 50 fogyasztása A- 50%!!!

- az Elektrabregenz már 1893 óta gyárt háztartási gépeket.

- az Elektrabregenz Európa szerte 12 millió háztartási gépet gyárt

- az Elektrabregenz víziója, hogy a leginnovatívabb háztartási gép gyártó legyen

- az Elektrabregenz termékek gyártása során figyelembe veszik már az EU RoHS direktiváját, amely a veszélyes anyagok használatát korlátozza

- az Elektrabregenz termékeket mind ISO 14001 standard szerint gyártják és alapanyagainak 95%-a újrahasznosítható

- az Elektrabregenz fő célja, hogy minden terméke víz és áram fogyasztásban a leghatékonyabb termékeke közé tartozzon

- az Elektrabregenz olyan neves nemzetközi kitüntetéseket kapott, mint a Red-Dot és az EcoTopTen

- az Elektrabregenz Németország legnevesebb fogyasztói elektronika kitüntetését 6 alkalommal is megkapta"

2014. febr. 18. 19:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Egy rokonom "nézte ki" magának...én lennék a fuvaros.

Ezt: [link]

Még nem hallottam/ismertem ezt a márkát.

2014. febr. 18. 19:57
 3/3 Boglyos válasza:
Én most vettem egyet az Emagról amihez a szállító irodájában ülő hölgy sajnos közel egy hete nem képes elküldeni a magyarnyelvű leírást amit már a géppel együtt kellett volna megkapnom.Szegénynek rengeteg a dolga a nyomtatás pedig pénzbe kerül .Szegény beszállító csak emailben tud küldeni de mikor??Sajnos az interneten nincs îgy kénytelen vagyok kivárni mikor figják elküldeni.
2019. dec. 6. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!