Miért csak 1 év garanciát adnak az Electrolux mosogatógépekre?
A garancia hosszabbítást csak akkor javaslom ha a gyártó adja. Ha külsős cég vállalja előfordulhat hogy meg szűnik és lehet nézni mint csirke a sütőben. Tavaj is volt egy ilyen bár nem verték nagy dobra sajnos.
Electroluxot zanussit a legegyszerűbb javítani, viszont arra figyelj hogy egyik mosógép sem szereti a párát, és általában panel gondok szoktak lenni.
Electrolux mosógépet ne vegyél!
Nekünk 1 év 1 hónap után döglött be az Electrolus mosógép.
Garancia ugye 1 évre van, tehát egy hónappal bírta tovább.
Elvileg lenne még utána szavatosság.
Én felhívtam őket, a vevőszolgálaton kérdezték mi a baja, mondtam hogy szerintem ékszíj, mire mondták, hogy azt ők is úgy "veszik"?, nem így arra nincs szavatosság.
WTF?????
A Whirlpool mosógépünk 10 év után döglött be először, mert elszakadt (előregedett) az ékszíj.
Én azt hittem, hogy az Eletrolux egy minőségi termék, legközelebb nem veszek az biztos.
Amúgy annyira energiatakarékos, hogy az 5kg-os mosógépben 2-3 kg ruhát lehet normálisan kimosni, amúgy foltokban száraz marad.
Minden ami az Electrolux márkával kezdődik, ha jót akartok kerüljétek el ugyan is minőségben valami hihetetlen gyenge és csak addig működik amíg van garanciája jobbik esetben...
Egy ott dolgozó...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!