Valakitudna tanácsot adni? Nagyon megkösszönném! 16/L
2012 Júliusában kaptam az akkor legújabb Fujitsu laptopot. 3 év garancia van rá. Na most tavaly véletlen a numerikus billentyűzetbe beleöntöttem egy minimális narancslevet. A laptopnak semmi baja nem lett,tesóm is jól megnézte és ugyanúgy ment tovább.
DE! Pár hete ráejtettema telefonomat a touchpadra...A telefonom egy blackberry kistelefon,szval attól igazán nem lehet baja,de mégis...Azóta nem működik az egész touchpad. Én simán szolnék anyuáknak vagy tesomnak és elmennénka szervízbe meg midnen, DE ugye tavaly beleöntöttem anarancslevet és félek hogy azt ki fogja mutatni a teszt vagy nemtudom.... És akkor ugye ha folyadék,éri arra nincs garancia,mert akkor ráfogják hogy amiatt ment tönkre! Pedig nem! Mit tegyek szerintetek? Ja, és azt anyumék se tudják,hogy narancslé került bele.
Igen. Próba szömörce :)
Én egyszer egy telefon aksit ejtetzem rá (szóval szintén zenész :D ) és megrepedt a csatlakozó panel. Nem garanciális mert magától ilyen nem történhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!