10 éves Automata Kávéfőző Saeco Vienna De Lux meghalt?
Figyelt kérdés
Éppen 10 éves ez a gépem, és 1-2 kivétellel, jól működött, nagyon vigyáztam rá, pátyolgattam, amíg el nem került 1 szervizbe, ahonnét többször kijöttek, mire rendbe hozták. A kolléga, úgy cserélgette szemem láttára az alkatrészeket, mint itt a piros, hol a piros..., aztán egyszer csak teljesen kinyiffant. Elvittem máshová, ahol azt mondták valamilyen panel ment tönkre, és többe kerül a hús, mint a leves, tehát kuka. Most ebbe törődjek bele? Nincs pénzem egy másik gépre, és még nem mentem vissza gépért, hogy megtudjam pontosan mi is a gond, meg a Saeco szerviz is drága, Mit tehetek?#Vienna De Lux #kuka?
2014. jan. 18. 15:09
1/3 anonim válasza:
Ha valóban a vezérlő elektronika adta be a kulcsot,akkor
drága a javítás.(ráadásul nem javítgatják,hanem komplett csere)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, de ha úgy képzelem, mint egy (PLC?)csere, akkor 1 ki, 1 be, ebbe mi a drága? Kb.30 ezerre saccol, na de még hátra van a beszélgetés hétfőn a szervizzel, hogy többet tudjak meg, akkor visszajövök konkrétabban.
2014. jan. 19. 06:16
3/3 A kérdező kommentje:
OK, ha el akarnám adni alkatrésznek, mennyiért mehetne? Pls!
2014. jan. 24. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!