Anyukák, mennyi idő alatt mos ki a mosógépetek normál programon (30-40 fok)?
Figyelt kérdés
Az eddigi gépem 1,5 óra alatt kész volt, most vettem újat, ez kerek 3 órán keresztül mosott ki az előbb (most használtam először).
Moderátorok, légyszi hagyjátok itt a kérdést, ne tegyétek át műszaki cuccok közé! Köszi
2014. jan. 15. 16:48
21/23 A kérdező kommentje:
Lemértem egy adag törölközőt, ami teljesen megtöltötte a mosógépet: 2 kiló 30 deka :)
Ez szuper, ezek szerint használhatom a többi programot is.
Gondolom a nehéz farmerokból és pulcsikból jön össze a 6 kiló...
Köszi a válaszokat!
2014. jan. 16. 09:29
22/23 anonim válasza:
Mennyi vizet és energiát lehet spórolni a rövid programmal?
23/23 A kérdező kommentje:
Nagy nehezen találtam egy olyan programot, ami szép tisztára mossa a ruhákat, 1 óra 12 perc alatt :)
Pontosan nem tudom a fogyasztást, de mióta ez a gép van meg, azóta a vízszámla és a villanyszámla is kevesebb kb ezer-ezer ft-tal.
2014. máj. 2. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!