Anyukák, mennyi idő alatt mos ki a mosógépetek normál programon (30-40 fok)?
Az eddigi gépem 1,5 óra alatt kész volt, most vettem újat, ez kerek 3 órán keresztül mosott ki az előbb (most használtam először).
Moderátorok, légyszi hagyjátok itt a kérdést, ne tegyétek át műszaki cuccok közé! Köszi
Kb. másfél óra, de lehet rövidített energiatakarékos programot választani, az mondjuk úgy 1 óra lehet. Soha nem néztem még, hogy pontosan mennyi. Végez amikor végez :)
A 3 órát azért sokallom. Csak van valami rövidebb is.
Samsung 6 kilós Eco Bubble gyémántdob stb stb elvileg okos gép
Van rajta csomó más program is (mint ez a pamutprogram), de azokra azt írta a leírás, hogy csak 3 kiló ruhát tölthetek bele. Ez az egy program mos ki 6 kilót.
Ez a napi mosás program nekem szimpi lenne, de az is csak 3 kilót ír.
Kerek 3 órán át mosott ma 40 fokon.
Holnap még tanulmányozom a kiskönyvét és magát a gépet is, hátha okosabb leszek. Még friss az élmény :)
Szia!
Ugyan ilyen mosógépet vettünk egy hónapja.Samsung Eco Bubble 6kg-os.Én a napit használom (daily wash) 6kg ruhával!!!!Semmi baja nincs,szépen mos.Nem okoz gondot a gépnek.Mi szakembertől kérdeztünk,és nyugodtan lehet vele így mosni!
A legrövidebb programok 30, ill. 45 percesek.
Fagor márkájú.
Ha csökkented az öblítések számát 5-rõl 1vagy2-re gyorsabban végez a gép.
Nekem is samsung eco bubble van 7kg-os.
16-17-es vagyok.
Szóval még annyit fűznék hozzá,hogy igaz,hogy a könyv 3kg-t ír a napi mosás programhoz,de biztosan te is tudod,vagy elmondták,hogy ha több ruhát teszel bele,mint amit a program bír,nem indul el az okos gép.
Én több,mint 3 kg-t mosok,simán van 5 mégis elindul gond nélkül.Tehát ez csak egy ajánlott előírás,de semmi gond nem lesz,ha többet teszel bele.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!