Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen szempontokra figyeljek...

Milyen szempontokra figyeljek új mikró vásárlásánál?

Figyelt kérdés

Max. 35 ezer forintot szánok rá.

Fontos, hogy kerámiabevonatos legyen?

Melyik a jobb, a nyomógombos nyitás, vagy ha fogntyúja van?

Mekkora teljesítmény az ideális?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 8. 16:35
 1/1 PureGame válasza:
Először is nézd meg, hogy ahová tennéd, van e elég hely. Gondold át, mire szeretnéd használni, milyen gyakorisággal, esetleg szükséged van-e grill funkcióra. Nekem volt fogantyús és nyomógombos nyitású is. Ezt a paramétert nem tartom annyira fontosnak kiemelni. Amit viszont igen, hogy a melegítés/olvasztás végeztével, hogyan jelez. Sípol mint állat vagy csak csenget egy diszkrétet. Én személy szerint utálom, ha sípolgat sokat, szóval legközelebb tuti olyat fogok venni, ami csak 1-et csenget. Nekem pl. fontos, hogy érintős gombjai legyenek, nem pedig tekerős. szerintem max. 750W-tól felfelé már jó a teljesítmény.
2014. jan. 10. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!