Whirpool WTL 55812 vs. Zanussi ZWQ 36121? Mosógép vásárlás elött állok.
Ne márka és tipus alapján válassz gépet magatoknak, mert az mindig hibás döntést eredményez.
Hányan vagytok?, mennyit mosol egy héten?, energiatakarékosság, vízfogyasztás, dobméret, meg az sem árt ha van lehetőséged szárítani vele:)
Tehát ha 4 fő van nálatok, akkor egy 5kg-t tudó gépbe ne is gondolkozz.Egyrészt kicsi a belső dobja, másrészt meg ezer egy mosást le kell bonyolítanod hogy elfogyjon a szennyes.
Az sem árt ha olyan gépek között keresgélsz, ami a ruha súlya alapján állítja be a vízfogyasztást pl.
Szóval abszolút gondold végig mit akarsz:D
Én azt mondom mindegy milyet veszel.Az első hozzászólónak csak annyit hogy az 5Kg os is jó legfejjebb többször kell betölteni.Én nem vagyok a híve ezeknek a "7kg in 40 cm" és hasonló reklámoknak.Havernak volt hasonló nagytöltetű gépe hát már 5,5 kg nál tömködni kellett szóval nehezen fért bele 7kg márpedig a gép 7kg os volt.
A többihez annyit hogy teljesen mindegy milyen gépet veszel manapság.A lényeg hogy minél olcsóbb legyen sok garit adjanak rá.Ugyis max 3 évre veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!